Menu

Banány v čokoládě zdobené srdíčky Haribo

Banány v čokoládě zdobené srdíčky Haribo

Ukázat recept

Přísady

4 banány
jednorázové hůlky nebo silnější špejle či dřívka na nanuky
kvalitní čokoládové čočky
barevné zdobení
srdíčka HARIBO Liebesherzen
Banány v čokoládě zdobené srdíčky Haribo
Banány v čokoládě zdobené srdíčky Haribo

Postup

  1. V páře nad vodní lázní rozpusťte čokoládové čočky při teplotě 47°C, aby čokoláda zůstala lesklá. Nemáte-li teploměr, všimněte si, kdy se při míchání na čokoládě začnou tvořit malé bublinky.
  2. Čokoládu nechte lehce vychladnout a přelijte ji do vysoké sklenice.
  3. Banán rozpulte, do každé části napíchněte dřívko a opatrně namočte do čokolády ve sklenici.
  4. Nechte čokoládu stéct a odložte banán na pečící papír.
  5. Ihned dekorujte barevným zdobením a srdíčky HARIBO.
  6. Jakmile čokoláda zatuhne, srdíčka zůstanou držet.

Sledujte nás
a naše partnery